title image

Nederlandse dealer

Welkom op de site van Aesthetic Windows, de Nederlandse dealer van de ramen van Sokółka. We zijn een jong bedrijf dat passie heeft voor het verbeteren van de wereld om ons heen. Daarom zijn we blij dat we een product kunnen aanbieden dat bijdraagt aan de leefomgeving van de klant, welke geproduceerd wordt uit hout met het FSC keurmerk, dat door z’n goede isolatiewaarden en onderhoudsarme kwaliteiten bijdraagt aan een schoner milieu en vervaardigd wordt in een fabriek waar, naast het produceren van een goed product, de werkomgeving, het welzijn en het comfort van het personeel hoog in het vaandel staan. We leveren een fantastisch product voor een eerlijke prijs. 

Zweedse technologie

Sokółka is onderdeel van de Zweedse INWIDO groep. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring op de markt van ramen/deuren en kozijnen. Het klimaat in de Scandinavische landen en Zwitserland, Oostenrijk en Polen is vooral koud en nat. Hierdoor heeft er met jarenlang ervaring productontwikkeling plaatsgevonden die bestand is tegen het klimaat en de elementen. De kozijnen hebben zeer hoge isolatiewaarden en hebben een hoge duurzaamheid.

Wereldwijde speler

De ramen en deuren van Aesthetic Windows  zijn niet alleen geschikt voor de particuliere sector, maar zijn uitermate geschikt voor toepassingen in oa zorgcomplexen, overheidsinstellingen, kantoren en horeca/hotels. Al jaren lang worden de ramen wereldwijd toegepast in zulke projecten. In het reference book kunt u hier voorbeelden van vinden.

Productielocatie

De ramen van Aesthetic Windows worden geproduceerd in de ultramoderne fabriek in Sokółka. De fabriek is voorzien van de modernste machines en spuitcabines, waarmee de kozijnen vervaardigd en gespoten worden in de gewenste afwerking.

De ruiten worden eveneens in eigen fabriek gemaakt met als basis Pilkington® glas.

Het kozijn en het glas worden op speciale ” assembly lines” samengesteld en afgemonteerd tot een kant en klaar product van waaruit ze worden verpakt en getransporteerd. Op ieder station binnen fabriek wordt uitgebreide kwaliteitscontrole gehouden.